Uw vakantiehuis verhuren via Provence Villas

Provence Villas is gespecialiseerd in de verhuur van vakantiehuizen (veelal met privé zwembad), villa's en appartementen in de Provence en Zuid Frankrijk. Wij verhuren alle vakantiehuizen rechtstreeks, zonder tussenkomst van reisbureaus, en vertegenwoordigen voornamelijk Nederlandse, Belgische, Engelse, Duitse en Franse eigenaren.

Uw vakantiehuis verhuren via Provence Villas

Heeft u een vakantiehuis in de Provence of Zuid Frankrijk, en wilt u de zorg van de verhuur uitbesteden of het rendement verhogen, dan zijn wij geïnteresseerd in een samenwerking en kunnen wij zaken als de werving van huurders (via onze website en via diverse andere (online) media), de afhandeling van betalingstermijnen en afhandeling van de waarborgsom van u overnemen. Tevens kunnen wij u, op basis van onze ervaring, adviseren over de correcte prijsstelling en condities voor de optimale verhuur van uw vakantiehuis.

Kosten voor de eigenaar

Wij rekenen een vast commissie percentage over de huurprijs, en werken op no cure-no pay basis. Dit betekent dat u alleen commissie betaald voor de weken dat uw vakantiehuis door Provence Villas wordt verhuurd.

Beheer van uw vakantiehuis

In een groot aantal plaatsen kunnen we u in contact brengen met professionele en betrouwbare sleutelhouders en beheerders, die zorg kunnen dragen voor uw vakantiehuis, villa of appartement, uitsluitend tijdens de verhuurde periodes of gedurende het hele jaar.

Meer informatie?

Meer informatie over het verhuren van uw vakantiehuis via Provence Villas vindt u op onze speciale verhuren pagina.