Uw vakantiehuis verhuren via Provence Villas

Door Provence Villas op donderdag 28 januari 2016.

Provence Villas is gespecialiseerd in de verhuur van vakantiehuizen (veelal met privé zwembad), villa's en appartementen in de Provence en Zuid Frankrijk. Wij verhuren alle vakantiehuizen rechtstreeks, zonder tussenkomst van reisbureaus, en vertegenwoordigen voornamelijk Nederlandse, Belgische, Engelse, Duitse en Franse eigenaren.

Uw vakantiehuis verhuren via Provence Villas

Heeft u een vakantiehuis in de Provence of Zuid Frankrijk, en wilt u de zorg van de verhuur uitbesteden of het rendement verhogen, dan zijn wij geïnteresseerd in een samenwerking en kunnen wij zaken als de werving van huurders (via onze website en via diverse andere (online) media), de afhandeling van betalingstermijnen en afhandeling van de waarborgsom van u overnemen. Tevens kunnen wij u, op basis van onze ervaring, adviseren over de correcte prijsstelling en condities voor de optimale verhuur van uw vakantiehuis.

Kosten voor de eigenaar

Wij rekenen een vast commissie percentage over de huurprijs, en werken op no cure-no pay basis. Dit betekent dat u alleen commissie betaald voor de weken dat uw vakantiehuis door Provence Villas wordt verhuurd.

Beheer van uw vakantiehuis

In een groot aantal plaatsen kunnen we u in contact brengen met professionele en betrouwbare sleutelhouders en beheerders, die zorg kunnen dragen voor uw vakantiehuis, villa of appartement, uitsluitend tijdens de verhuurde periodes of gedurende het hele jaar.

Meer informatie?

Meer informatie over het verhuren van uw vakantiehuis via Provence Villas vindt u op onze speciale verhuren pagina.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

Mimosa

Door Provence Villas op woensdag 20 januari 2016.

In de winter zijn er minder bloemen die de Provence en Côte d'Azur kleuren. De natuur is in de winterstand, en bereidt het toekomstige bloeiseizoen in alle rust voor.

En dan komen daar in januari ineens prachtige kleine bolletjes in het landschap te voorschijn: de mimosa. Bolletjes zo mooi geel, met duizenden tegelijk, prachtig met de strakblauwe lucht op de achtergrond en de groene blaadjes die op veren lijken. Je kunt er bijna niet omheen.

Lees verder >

Black Friday vakantiehuis voordeel

Door Provence Villas op donderdag 24 november 2016.

Morgen is het weer Black Friday, en dit betekent vakantie voordeel, ook bij Provence Villas!

Als u op vrijdag 25, zaterdag 26 of zondag 27 november een van onze gezellige vakantiehuizen boekt dan

- Betaalt u GEEN reserveringskosten
- Betaalt u GEEN kosten voor de schade logies verzekering
- Ontvangt u van ons een lekkere magnum fles rosé bij aankomst in uw vakantiehuis

Vermeld bij uw boeking de code BF2016 in het opmerkingenveld, en de Black Friday korting wordt door ons op uw factuur verrekend.

Lees verder >

Herfstige Provence

Door Provence Villas op maandag 28 november 2016.
Categorieën:ActiefNatuur

Ieder seizoen heeft zo zijn kwaliteiten. De Provence en Zuid-Frankrijk zijn voornamelijk bekend om de vele zonuren en fijne zomers. Toch hebben ook de andere seizoenen veel moois te bieden.

Lees verder >