Beschrijving

Algemeen

Provençaals en kleurrijk vakantiepark met 170 luxe vakantiehuizen. Ideaal voor gezinnen met (kleine) kinderen. Elk vakantiehuis heeft een eigen buitenruimte of terras met barbecue om aangename avonden door te brengen. 

Geniet van het prachtige zwembad van 600m2 met jacuzzi, zonneterrassen met ligstoelen en parasols. Kinderen kunnen zich op Le Clos des Oliviers vermaken in het verwarmde kinderzwembad met glijbanen, circuit en waterval. 

In de zomermaanden verzorgt een meertalig animatieteam een uitgebreid entertainment programma. Elke week wordt een programma met diverse sportieve activiteiten (zoals sporttoernooien, aquarobicslessen, zwembadspellen etc.) en entertainment (zoals shows, dans, cabaret, karaoke, spektakels voor kinderen, goochelaars, concerten etc) aangeboden. Voor kinderen van 5 tot 12 jaar is van maandag-vrijdag de gratis miniclub "Les Minions" geopend. Tieners vanaf 13 jaar kunnen naar de "Tiener club", waar ze elkaar kunnen ontmoeten om samen een leuke tijd te hebben. Elke avond in de zomermaanden is er een mini-disco voor de allerkleinsten.

Als gast van het vakantiepark heeft u gratis toegang tot de sportvoorzieningen: 2 verlichte tennisbanen, een basketbalveld, beachvolleybal- en voetbalvelden, petanque- en tafeltennistafels. Een speeltuin met springkasteel is ook beschikbaar voor kinderen. Verder is er op het vakantiepark een minimarkt met bakker, een tropische bar met terras, een snackbar en een wasserette (allemaal uitsluitend geopend van begin juni tot half september). In de zomermaanden is er regelmatig een kleine ambachtelijke markt.

WIFI internet is beschikbaar in zowel de vakantiehuizen als op het domein. Vakantiepark Le Clos des Oliviers is de ideale vakantiebestemming voor een fijne familie vakantie.

Aankomst en vertrek

De minimum verblijfsduur is 1 week (7 nachten).

In de periodes 06/04 tot 29/06 en 31/08 tot 28/09/2019 is aankomst en vertrek dagelijks mogelijk, behalve op zondag.

In de periode 29/06 tot 31/08/2019 is uitsluitend aankomst en vertrek op zaterdag mogelijk. 

  • Betalen per bankoverschrijving
  • Veilig betalen

Vakantiehuizen op dit vakantiepark:

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen beschikbaar.

Afstanden

Afstanden

  • Zee: 25 km
  • Strand: 25 km
  • Centrum: 1 km
  • Bushalte: 1 km
  • Station: 8 km
  • Winkels: 1 km